Putem livra RULOTE FOOD TRUK oriunde în Europa

Direct din fabrica, proiectate special pentru nevoile dvs. Food truck-urile noastre sunt certificate ISO si CE, venind de asemenea si cu numere VIN (carte verde).

Tot mai multe rulote destinate prepararii si vanzarii diferitelor feluri de mancare cuceresc orașele, oferindu-ne o varietate de delicatese. Food truck-urile noastre personalizate la cerere, in stil american, pot reprezenta visul dumneavoastra de a servi diverse alimente pe străzile din Europa sau in orice alta parte a lumii.

Punctele noastre forte constau in intelegerea cerintelor clientilor si recomandarea unei rulote in functie de necesatile si dorintele fiecaruia. Atentia la detalii, criteriile ergonomice, robustetea, designul de inalta calitate sunt doar cateva dintre elementele care caracterizeaza Food Truck-urile noastre.

Vindem Food Truck de calitate superioara - Acum si in LEASING!

ideea-leasing-food-truck

Preturile noastre medii variaza intre 6.000 euro si 49.500 de euro in functie de marime, design si echipamente (dotari).

[autoshowroom-portfolio-vehicle tz_size=”medium” autoshowroom_orderby=”title” autoshowroom_portfolio_description_limit=”80″]